Jubileum 50 jaar Paardensportvereniging Vollenhove 

Vijftig jaar geleden, op 9 augustus 1972 werd Paardensportvereniging Vollenhove (PSV) opgericht. Dankzij vele vrijwilligers, fanatieke leden en enthousiaste besturen is de vereniging na 50 jaar met 100 leden nog steeds bloeiend te noemen. En dat moet gevierd worden! 

De speciaal voor dit jubileum samengestelde commissie heeft een mooi programma samengesteld en is druk met de voorbereidingen. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseren we een feestelijk weekend om dit heugelijke feit met elkaar te vieren. 

Programma

Vrijdagavond 9 september 2022
Op vrijdagavond 9 september worden alle leden rond 18:00 uur op de manege verwacht. Wij verwachten al onze rijdende leden met hun paard of pony. Dan zal de groepsfoto worden gemaakt. We zullen eerst even oefenen met de opstelling zodat de fotograaf het perfecte plaatje kan schieten. Hierna volgt een gezellige avond met spelletjes in en rondom de manege. Als afsluiting is er een gezellig samenzijn met muzikale omlijsting van zanger en gitarist Arie Claassen. 
 
Zaterdag 10 september 2022
Zaterdag 10 september is iedereen vanaf 13:00 uur van harte welkom op het evenemententerrein in Sint Jansklooster. De vereniging zal zich hier presenteren door middel van diverse demonstraties, waaronder dressuur en springen. Ook zijn er die dag leuke activiteiten voor kinderen, zoals gratis pony rijden en nog veel meer.
 
Er zal die dag een heuse paardentram rondrijden om mensen naar het evenemententerrein te brengen. Zo kunt u geheel in stijl arriveren op deze geweldige dag, voor jong en oud!
 
Vanaf 19:30 uur worden alle genodigden verwacht in de manege aan de Zuurbeek. Hier zullen wij samen het glas heffen op het 50-jarig bestaan. Onder genot van hapjes en drankjes kan iedereen heerlijk bijpraten, herinneringen ophalen en de geslaagde dag bespreken.
De feestband ’n Keer wat anders’ zal vanaf 21:00 uur zorgen voor een nog betere ambiance voor iedereen die het jubileum met ons wil vieren. Dan kunnen de voetjes van de vloer!
 
Wees allemaal welkom aan de Zuurbeek 14!