Driemaal op rij!

Julia Vemue, genomineerd voor sporttalent in de gemeente Noordoostpolder, wordt gewoon weer kringkampioen van Kring NWO/NOP. Julia reed in de klasse M categorie C, die voor de dagprijzen gecombineerd was met de klasse Z categorie C, naar een mooie 1e prijs. Hiermee wist ze tevens de titel kringkampioen in de wacht te slepen. Door deze prestatie is Julia wederom geplaatst voor de Regiokampioenschappen op 10 en 11 februari in Bathmen.

Niet alleen Julia reed goed tijdens de kringkampioenschappen. Ook Marijke Lok, die de laatste weken ook goed op dreef is, hield deze vorm vast en werd knap 3e in de klasse B categorie DE. Ook zij heeft zich met deze prestatie weten te plaatsen voor de Regiokampioenschappen in Bathmen.

Ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen zijn Maria Bernhard met Puur in de klasse L categorie DE, Marlin van Dalen met Diva in de klasse B categorie C en Dennis Bijma met Catootje in de klasse B categorie AB. Ruth van der Linde mag zich vrij inschrijven met Magnum in de klasse Z categorie C.

Ook hebben we nog een aantal reserves die mogen starten als er een geplaatste combinatie niet kan starten. Dat zijn Dennis Bijma met Sydney, Daphne van der Linde met Buitenstee’s Black Rebel, Ilona Altena met Sjors (tweede reserve) en Ruth van der Linde met Miss Potter (tweede reserve).

Aankomende zaterdag zullen de kringkampioenschappen dressuur gereden worden. Ook daar zijn weer startbewijzen te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen. De paarden komen in Steenwijk aan de start. De pony’s starten in Kampen.

Redactie