Drukke week voor de leden van PSV Vollenhove

Er werd onder andere dressuur gereden op 28 januari in eigen huis door verschillende paardenleden.

Er werd afgetrapt met de B dressuur. Gianne van der Linde wist de eerste proef winnend af te sluiten met haar paard Remindful. Ze kreeg maar liefst 196.5 punten voor haar proef.

Daarna was het de beurt aan de gecombineerde L1/ L2 klasse. Ook daar bleef de eerste prijs in beide proeven in Vollenhove. Whendy Weijs reed met Colin twee maal naar het oranje lint. Ze kreeg mooie punten voor haar proef, 206 en 200,5 punten.

In de klasse BB wisselden Maaike van der Linde en Genine van Dalen de eerste en tweede prijs af. In de eerste proef werd Maaike eerste met haar paard My Dream, Genine werd hier met Proud tweede. In de tweede proef was het net andersom en trok Genine aan het langste eind en mocht het oranje lint mee naar huis nemen.

Naast prijzen werden er ook winstpunten in de wacht gesleept. Deze waren er voor Hetty Bron, Angeliek Scheer, Malon Weijs, Whendy Weijs (ook in de klasse BB), Melanie van der Heide, Anouk Vermue en Esther Mondria.

In Balkbrug werd er gesprongen door verschillende ponyleden. Daar wist Julia Vermue afgelopen woensdag beslag te leggen op de derde plek in de klasse M categorie C met haar pony Bailey. Ook in het tweede parcours op zaterdag was ze foutloos. Daarmee plaatste ze zich ook voor de finale, helaas viel ze daar net buiten de prijzen.
Dennis Bijma reed ook in Balkbrug. In de klasse B categorie AB werd hij mooi vijfde met Catootje. Ook Dennis plaatste zich voor de finale, helaas wist hij zich niet in de prijzen te rijden.
Ook Marlin van Dalen sprong goed met Diva. In de klasse B categorie C wist ze beslag te leggen op de vijfde prijs. Ook plaatste ze zich voor de finale. Helaas was daar een weigering in de barrage.

Redactie