Een mooi begin van 2017

Julia Vermue beet voor PSV Vollenhove de spits af op maandag 2 januari. Op IICH Zuidbroek reed ze zich heel knap in de prijzen in de klasse M springen categorie C. In de sterk bezette rubriek wist ze een mooie 3e prijs in de wacht te slepen op dit toonaangevende concours.

Marijke Lok reed afgelopen dinsdag in Dalerveen. Zij viel in de prijzen in Dalerveen. Daar sprong ze met haar Tatjan Flicka in de klasse B categorie DE naar een mooie 4e prijs met 75,5 stijlpunten.

Een dag later was het de beurt aan Whendy Weys met Colin. Zij debuteerde in de klasse L1 dressuur bij de paarden. En dat deed deze combinatie zeer goed! Ze mocht een 1e en een 3e prijs mee naar huis nemen en maar liefst 4 winstpunten bijschrijven (207,5 en 199,5)

Ook voor Nicky Hulleman is 2017 goed begonnen. Met haar Roetsenest Lou Lou reed Nicky in de klasse B opnieuw een mooie score bij elkaar. Met 186 punten werd de combinatie 2e.

Aankomende zaterdag wordt er gesprongen in Genemuiden. Daar worden de kringkampioenschappen springen verreden dit jaar. Zowel de paarden als de pony’s komen aan de start. Ook wordt er dressuur gereden in Emmeloord door de paarden.

 

Redactie