Genine van Dalen met Proud succesvol!

Op meerdere plaatsen werden in het weekend  (3,4,5, maart) wedstrijden georganiseerd. Ook leden van PSV Vollenhove kwamen op verschillende plekken aan de start.

Zo reed Dennis Bijma in Kampen tijdens het springconcours daar. Hij wist met Sydney twee mooie rondjes in beide B parcoursen af te leggen. In deze gecombineerde klasse (categorie ABC) werd bij zowel in het eerste als in het tweede parcours 4e.

In Genemuiden werd er ook gesprongen. Na een wedstijdpauze startte Dian van Diepen haar paard Eliantha in de klasse L. Een mooie 10e plaats in een zeer sterk deelnemersveld was het resultaat.

Ook werd er dressuur gereden. In Sonnega kwam Nicky Hulleman met Roetsenest Lou Lou aan de start. In de klasse B categorie AB reed ze 190 en 190,5 punten bij elkaar. Goed voor een mooie 2e prijs in de tweede proef.

In Emmeloord kwamen de paarden aan de start in de dressuur. Genine van Dalen reed met Proud twee keurige proeven in de klasse BB. Met 186,5 en 193 punten wist ze twee 1e prijzen in de wacht te slepen.

Redactie