Nieuwtjes 2015

“Nieuwjaarsborrel”

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Wij hopen dat jullie hele fijne kerstdagen en een knallend oud & nieuw gevierd hebben.

Om met z’n allen terug te kijken op 2014 en alvast vooruit te kijken op 2015 is er vrijdag, naast het oefendressuur, de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, bij te praten.

De oefendressuur begint op 18.00 uur met de pony’s, gevolgd door de paarden. Wij hopen dat jullie allemaal komen kijken, koffie drinken, bij praten!

“Oefenparcours + ponymeten”

Dinsdag 13 januari is het eerste oefenparcours van 2015.  Het oefenparcours begint om 18.30 uur. Er zal vanaf die tijd ook een ponymeter aanwezig zijn.

De kosten voor het meten zijn € 7.00 graag contant/gepast betalen.

“Veiling”

Dankzij een aantal harde werkers is onze manege ook achter de schermen weer helemaal opgeruimd en klaar voor 2015.

Nu zijn er een aantal nog goede spullen die weg kunnen. Om wat extra geld te verdienen voor onze activiteitencommissie zullen deze spullen per opbod worden gekocht.

Vanaf vandaag zal er in de manege (op het prikbord) van alle items een foto hangen, op dit papier kunt u tevens uw naam en uw bod achterlaten.

Deze veiling duurt 2 weken, op dinsdag 20 januari zal worden gekeken wie het hoogste bod heeft uitgebracht. Ben jij de gelukkige dan ontvang je een bericht en kunt tegen contante betaling de spullen ophalen.

“Inschrijfformulier”

Vergeet niet om op tijd je inschrijfformulier in te leveren. Nog te vaak wordt er even gebeld, mailt of geappt, helaas kunnen we je dan niet lid maken. Na overleg met het bestuur (secretariaat) is het mogelijk 1 proefles te rijden, waarnaar het inschrijfformulier ingeleverd dient te worden ALVORENS vrij gereden mag worden of verder gelest mag worden. Ook het “proberen” van vrij rijden is niet toegestaan.

Marije