Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend was voor velen een thuiswedstrijd met de Vollenhoofse paardendagen die in de Zwaan & Partnersbaan gereden werd. Inrijden kon dit keer binnen in de Steenbergen Schrootverwerking baan. Veel leden van PSV Vollenhove kwamen sterk aan de start. Tijdens deze springwedstrijd kon men twee parcoursen springen. Het tweede parcours werd hierbij gesponsord door Dier-All-in uit Vollenhove.

Bij de pony’s was er twee keer een 1e prijs voor Lois van Beekhuizen met haar pony Smokey in de klasse BB – ABC. Lois kreeg twee maal 75,5 punten voor stijl.

Ilona Altena kwam met Marrit aan de start in de klasse B –ABC. Het tweede parcours wist de combinatie te winnen met 73 punten voor stijl.

In de klasse B-DE waren meerdere combinaties uit de eigen vereniging goed aan het springen. In het eerste parcours werd Chayenne Bovendeur 1e met haar pony Newgrange Buster (75 stijlpunten). Noah Naberman mocht zich met Joep als 3e opstellen tijdens dit parcours (71 stijlpunten). Ook tijdens het tweede parcours in deze klasse bleven twee prijzen in Vollenhove. Chayenne werd dit keer 2e en Tara van der Linde moet met Tessa de 3e prijs ophalen. Chayenne reed opnieuw 75 punten bij elkaar, de rit van Tara was genoeg voor 73,5 stijlpunten.

Het podium in het tweede parcours van de klasse L-ABC was ook een Vollenhoofs podium. Rens Odink mocht met Miss Lynn ASG de 1e prijs ophalen, terwijl Dennis Bijma met Sydney de 2e prijs in de beslag nam. Dennis wist eveneens een 2e prijs te winnen in het eerste parcours.

In de klasse M-CDE was er een 1e prijs voor Julia Vermue met haar pony Bailey. Zij was na een foutloze barrage de snelste amazone.

Ook bij de paarden bleven veel prijzen in Vollenhove. Saskia Douma wist met Everton S het eerste parcours van de klasse BB te winnen. Whendy Weijs werd 1e tijdens het tweede parcours met haar paard Harley.

In het eerste parcours van de goedgevulde klasse B was er een 3e prijs voor Famke van Diepen met Eliantha (78 stijlpunten), Judith Winters wist beslag te leggen op de 7e prijs met Warandasj (73,5 stijlpunten) en de 8e prijs was er voor Anouk Vermue met G- Star (72,5 punten). Ook tijdens het tweede parcours in deze klasse waren er prijzen voor eigen leden. Famke van Diepen werd opnieuw 3e met opnieuw 78 punten voor stijl. Judith Winters werd 5e met 73,5 punten voor stijl.

Annemarijn Kroek kwam dit weekend aan de start tijdens een dressuurwedstrijd in Lelystad. Annemarijn is met haar pony Vlinder DJ goed op dreef in de klasse L2. Zij wist ook in Lelystad twee goede proeven neer te zetten. Met 194 en 195 punten werd twee keer de 1e prijs in de wacht gesleept.

Marlin van Dalen liet van zich spreken tijdens de eventingwedstrijd in Roden op het Ronostrand. Met haar pony Hippy Chick kwam ze aan de start in de klasse B. Door een foutloze cross en een foutloos springparcours wist  Marlin in een groot deelnemersveld een 3e prijs in de wacht te slepen.

[Not a valid template]

Redactie