Uitslagen PSV Vollenhove

Lois van Beekhuizen kwam vorige week zaterdag aan de start in de klasse BB-ABC. Met haar pony Smokey reed ze naar een mooie 2e prijs.

In Vinkega kwam Simon Boekema en Julia Vermue aan de start tijdens de Vinkegabokaal. Simon reed zijn pony Painted Black mooi rond en wist, net als vorig jaar, de Vinkegabokaal te winnen in de klasse L/M. Julia Vermue reed met Bailey ook mee in deze klasse. In het eerste parcours (klasse M) wist ze een 1e prijs in de wacht te slepen.

Judith Winters reed in IJsselmuiden mee aan een springwedstrijd. In de klasse B mocht Judith een 9e prijs in ontvangst te nemen met haar paard Warandasj.

Zusjes Dian en Famke van Diepen reden ook in IJsselmuiden mee. Famke maakte met haar paard Eliantha haar debuut in de klasse L. In een grote groep mocht ze een 13e prijs mee naar huis nemen. Dian reed haar paard Halina in de klasse M. Dian mocht zich tijdens de prijsuitreiking als 1e opstellen om de 1e prijs in ontvangst te nemen.

In Balkbrug kwam Marlin van Dalen aan de start met Hippy Chick. In een foutloos rondje in het 2e parcours mocht ze in de klasse L-DE een 5e prijs in ontvangst nemen.

[Not a valid template]

Redactie