Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werd er gesprongen in Steenwijk. Zowel de paarden als de pony’s kwamen aan de start. Er werd gestart met de klasse BB-ABC. Jolijn Koch had haar pony Windhoek’s Antionette goed aan het springen en beide parcoursen werden foutloos afgelegd. In het tweede parcours werd een 2e prijs gewonnen door Jolijn.

Simon Boekema kwam aan de start in de klasse L-ABC. Met zijn pony Painted Black bleef hij beide parcoursen zonder springfouten. Hij mocht een 1e en een 2e prijs in ontvangst nemen.

Judith Winters reed mee bij de paarden in de klasse B. Met Warandasj is ze goed op dreef en dat liet Judith ook zaterdag weer zien. Ze mocht zich tijdens de prijsuitreiking als 2e opstellen.

In Wapenveld reed Annemarijn Kroek een dressuurwedstrijd met haar pony Vlinder DJ. In de gecombineerde klasse L1/L2 – CDE wist ze zich als 2e te plaatsen met maar liefst 203 punten . Een mooie prestatie in het sterke deelnemersveld. In het klassement wat over beide proeven werd gemaakt mocht Annemarijn ook het podium beklimmen, daar werd ze 3e.

[Not a valid template]

Redactie