Uitslagen PSV Vollenhove

In april konden de jaarlijkse clubkampioenschappen van PSV Vollenhove vanwege het Corona virus niet doorgaan. Gelukkig mag er inmiddels weer veel meer en zijn in korte tijd onze jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. Een weekend met mooie sport en waarbij gezelligheid voorop stond!

Op donderdagavond kwamen de paardenruiters aan de start voor een dressuurproef. Na een spannende strijd werd Dianne Romkes met Warandasj zaterdagavond gehuldigd als dressuurkampioen bij de paarden. Een 2e prijs was er voor Whendy Weijs met Harley, een 3e prijs was er voor Famke van Diepen met Eliantha. Melanie van der Heide werd met E Qi Balance Fiorenzo 4e. Op de 5e plek eindigde Malon Weijs met Wanel.

Vrijdagavond kwamen de pony ruiters aan de start voor een dressuurproef. Met maar liefst 24 starts was dit een volle avond. Op zaterdagavond werd de dressuurkampioen 2020 gehuldigd. De titel ging naar Mirthe te Paske met Melody. Op de 2e plek eindigde Noah Naberman met haar pony Joep, 3e werd Ilona Altena met Sylvester. Een 4e plek was er voor Annemarijn Kroek met Vlinder DJ. Ook Mirte Spans (rijdend op Momo) mocht het podium beklimmen om een 5e prijs in ontvangst te nemen. Zesde werd Berniek Oldenijes met haar pony Ducke.

Op zaterdag werd er gesprongen. Bij de paarden waren er twee prijzen te verdelen. De titel ging dit jaar naar Ruth van der Linde met haar paard Elixer Blue. De 2e prijs was voor Marijke Lok met haar paard Dolce Vita.

Bij de pony’s ging de titel naar Noah Naberman met haar pony Joep. Ilona Altena werd 2e met Sylvester. Ook was er nog een 3e prijs, deze ging naar Annemarijn Kroek met haar pony Vlinder DJ.

Op zaterdag kwamen ook de bixieruiters aan de start. De 1e prijs bij de bixie dressuur ging naar Liv van Benthem met haar pony Contessa. Tijdens het springen ging de 1e prijs naar Isa Bredewout met Goldy, 2e werd Liv van Benthem met Contessa. Met deze resultaten mocht Isa Bredewout de titel Bixie talent ophalen.

Tijdens de barbecue op zaterdagavond werden ook de titel algemeen clubkampioen paarden en algemeen clubkampioen pony’s uitgereikt. Bij de paarden ging deze titel naar Ruth van der Linde met Elixer Blue. Noah Naberman wist deze titel in de wacht te slepen bij de pony’s.

Redactie