Uitslagen PSV Vollenhove

Noah Naberman plaatst zich voor het NK!!

Noah Naberman reed afgelopen zaterdag mee op Urk tijdens de Regiokampioenschappen. In de klasse L2 – DE zadelde ze haar pony Joep. Noah zette een goede proef neer en kreeg gemiddeld 65,250 % voor haar proef. Met dit resultaat mocht Noah een 3e prijs in ontvangst nemen. Daarnaast heeft ze zich ook geplaatst voor het NK eind augustus! Een mooie prestatie!

Dian van Diepen reed afgelopen woensdag in Vrouwenparochie. In de klasse B springen zadelde ze haar merrie Jolina VD. Dian mocht een 1e en een 2e prijs in ontvangst nemen.

Ilona Altena en Dennis Bijma kwamen in Meppel aan de start. Ilona met haar pony Sylvester en Dennis met zijn pony Anjershof Peggy. Beide in de klasse B – DE. Allebei bleven ze beide rondes mooi foutloos. Ilona mocht een 2e en een 4e prijs in ontvangst nemen, Dennis werd twee keer 3e. Een mooie generale voor de Regiokampioenschappen aankomend weekend.

Sanne Winter reed met Milano in de klasse B – DE in Meppel naar 182 punten. Zij mag dus een winstpunt bijschrijven.

Mirthe Spans sprong in Meppel in de klasse B – AB met Twisthoeve’s Mariska. Zij reed twee foutloze rondes en mag dus ook twee winstpunten bijschrijven.

Redactie