Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werden de clubkampioenschappen van de rijverening verreden. Op vrijdagavond werd er gesprongen, zaterdag was het tijd voor de dressuurproeven. Er werd gestreden om verschillende titels, Algemeen Kampioen, dressuur kampioen en springkampioen zowel bij de pony’s als bij de paarden. Daarnaast was ook de titel Bixietalent te vergeven.

Om de titel ‘Bixietalent’ in ontvangst te kunnen nemen werd er een dressuurproef in deze categorie en een springparcours afgelegd. De titel ‘Bixietalent’ werd gewonnen door Anouk Bovendeur met haar pony Zorro. Zij mocht ook een 1e prijs in ontvangst nemen bij de bixiedressuur.
Het bixiespringen werd gewonnen door Jolijn Koch met Moogy Woogy Prescott.

Bij de pony dressuur ging de titel ‘Dressuurkampioen’ naar Tara van der Linde met haar pony Doerak. Een 2e prijs was er voor Lotte Spans met Medusa V. Ilona Altena werd 3e met haar pony Sylvester. Een 4e prijs was er voor Yanique de Vries met Fiene. Tot slot was er een 5e prijs voor Noah Naberman met haar pony Joep.

De titel ‘Springkampioen’ bij de pony’s was dit jaar een prooi voor Ilona Altena met haar pony Sylvester. Een 2e prijs was er voor Mirte Spans met Twisthoeve’s Mariska. Sharon Bruintjes werd 3e met haar pony Hoeve Erica’s Roelof.

Met deze resultaten werd de titel ‘Algemeen Clubkampioen 2021 pony’s’ gewonnen door Ilona Altena met Sylvester!

Ook bij de paarden werd er om de verschillende titels gestreden. De titel ‘Dressuurkampioen’ ging dit jaar naar Malon Weijs met haar paard Wanel. Op een 2e plaats eindigde Julia Vermue met Haley’s Comet. Saskia Douma werd 3e met Kalida H. De 4e prijs werd in de wacht gesleept door Melanie van der Heide met E Qi Balance Fiorenzo.

Ook werd er gestreden om de titel ‘Springkampioen’. De strijd werd gewonnen door Judith Winters met haar paard Warandasj. Op de 2e plek eindigde Malon Weijs met Wanel.

De titel ‘Algemeen Clubkampioen paarden 2021’ werd met deze resultaten gewonnen door Malon Weijs met haar paard Wanel!

Naast de clubkampioenschappen werd er ook eventing gereden door Simon Boekema op het Ronostrand. Onder prachtige weersomstandigheden werd Simon mooi 1e met zijn pony Painted Black in de klasse L-C.

Nadat Judith op zaterdag de titel springkampioen in de wacht sleepte startte ze zondag in Broekelo een corss. En niet onverdienstelijk, ze mocht een mooie 6e prijs mee haar huis nemen.

Wil jij (of je zoon of dochter) volgend jaar nou ook meedoen aan de clubkampioenschappen? En wil je ook elke week lessen samen met een groep leeftijdsgenoten? Neem dan een kijkje op onze site en spreek een keer een proefles af!

Redactie