Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week zaterdag reed Marijke Lok met haar paard in Kampen. In de klasse L springen wist ze met Dolce Vita beslag te leggen op de 1e plek!

Woensdag kwamen de zusjes de Vries aan de start tijdens een dressuurwedstrijd in Tolbert. Ilse zadelde haar pony Sep en mocht in de klasse B-C een mooie 2e prijs in ontvangst nemen. Ook zus Yanique reed met haar pony Fiene naar een mooie winstpunt.

Vrijdagavond kwam Kim Altena aan de start in Steenwijkerwold in de klasse B. Samen met haar paard Avance wist ze beide proeven met mooie punten af te sluiten (194,5 en 198). In de eerste proef mocht ze zelfs een mooie 3e prijs mee naar huis nemen!

Zaterdag werd er door meerdere amazones van de vereniging dressuur gereden in IJsselmuiden. In de klasse B-ABC was tot twee keer toe de 1e prijs voor Tara van der Linde met haar nieuwe pony Buitenstee’s Doerak. Ze reed naar 206,5 en 193 punten.

In de B – DE waren er podiumplaatsen voor Martine Bijma en Lotte Spans. In de eerste proef wist Martine beslag te leggen op de 5e prijs met 197 punten. Martine kwam aan de start met haar pony Ontario’s Samantha. Lotte wist met Medusa V in de tweede proef beslag te leggen op de 2e prijs. Voor haar proef kreg Lotte 191,5 punten.

Redactie