Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werden er op eigen terrein dressuurwedstrijden voor paarden gehouden. Ook enkele leden van PSV Vollenhove reden mee.

Julia Vermue reed met Haley’s Comet in de klasse B dressuur naar een keurige 3e plek met 195 punten. In de tweede proef was er een 3e prijs voor Saskia Douma met Kalida H met 203 punten.

Beide proeven in de gecombineerde M1/M2 klasse werden gewonnen door Dianne Romkes met Denver met 192,5 en 200,5 punten.

In Steenwijk werd er dressuur gereden door de ponyruiters van PSV Vollenhove. Jolijn Koch kwam met haar pony Moogy Woogy Prescott aan de start in de klasse BB – CDE. Jolijn mocht een mooie 1e prijs in ontvangst nemen met 185 punten.

In de klasse B – ABC waren de zusjes de Vries goed op dreef. In de eerste proef wist Ilse beslag te leggen op de 2e prijs met 185 punten, zus Yanique werd hier 3e met 183 punten. Tijdens de tweede proef was de 1e prijs voor Yanique met 197 punten en werd Ilse 2e met 189 punten. Yanique rijdt op Fiene en Ilse rijdt op Sep.

In dezelfde klasse was er een 2e prijs in de tweede proef voor Tara van der Linde met haar pony Buitenstee’s Doerak. Zij kreeg 195 punten voor haar proef. Ook met haar andere pony Blitz reed ze mooie winstpunten bij elkaar.

In de klasse B -DE werden beide proeven gewonnen door Martine Bijma met Oratio’s Samantha met maar liefst 202,5 en 207,5 punten.

Lieke Stegeman had haar debuut met haar pony Heidberg’s Nice D in de klasse L1. En dat ging niet onverdienstelijk! Met maar liefst 213 en 217 punten mocht ze twee maal een 1e prijs in ontvangst nemen.

Een mooi weekend voor al onze leden! Wil jij nou ook gezellig samen met leeftijdsgenoten lessen en misschien ook wel wedstrijden rijden? Ga dan naar onze site om een proefles af te spreken!

Redactie