Uitslagen PSV Vollenhove

Gisteren werden de Kringkampioenschappen springen verreden bij Zwartewaterruiters Genemuiden. Zowel bij de paarden als bij de pony’s werd er gestreden voor de titels en voor de afvaardigingsplekken voor de Regiokampioenschappen.

Noah Naberman wist de klasse L – DE te winnen met haar pony Joep. Samen met de meetellende selectiewedstrijd betekende dit dat zij tijdens de prijsuitreiking gehuldigd werd als KRINGKAMPIOEN in deze klasse. Uiteraard heeft ze zich hiermee ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen later in februari.
Bij de pony’s heeft ook Simon Boekema zich weten te plaatsen (klasse M – DE).

Bij de paarden reed Whendy Weijs met haar paard Fury Lady mee in de klasse B. Zij wist beslag te leggen op de 2e prijs én heeft ze zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen later in februari in Saasveld.
In de klasse B heeft ook Julia Vermue zich ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen. In de klasse L mag Marijke Lok ook aan de start komen.

In Harich reed Dianne Romkes mee met haar paard Denver tijdens een springwedstijd in de klasse M. Na een foutloos parcours reed ze naar een 2e prijs! Een mooie prestatie na bijna 2 jaar niet gestart te zijn.

Redactie