Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend stond in het teken van de Regiokampioenschappen. In de week voor deze kampioenschappen hebben wij als PSV Vollenhove eerst onze 3 kringkampioenen in het zonnetje gezet. Julia Vemue (kringkampioen klasse M springen, cat C), Tara van der Linde (kringkampioen klasse B dressuur, cat DE) en Marlin van Dalen (kringkampioen klasse L1 dressuur, cat C) kregen een mooie waardebon van Dier All-Inn.

Tijdens de Regiokampioenschappen in Bentelo kwamen er verschillende ruiters aan de start. Een zeer succesvolle dag was het voor Ruth van der Linde met Magnum. In de klasse Z categorie C (springen) reed zij naar de titel Regiokampioen 2017! Tevens levert deze 1e plek ook een startbewijs op voor de Hippiade (Nederlandse Kampioenschappen) later dit jaar.

In de klasse M springen categorie C reed Julia Vermue met Bailey na een spannende barrage naar een mooie 2e plek! Deze positie geeft ook haar een startbewijs voor de Hippiade op 26 augustus in Ermelo.

In de klasse B dressuur categorie DE reed Marije Lok een mooie proef welke beloont werd met gemiddeld 65,5%. Dit was goed voor een 6e plek in het sterke deelnemersveld. Hiermee staat de combinatie tweede reserve voor de Hippiade. Marijke rijdt op Tatjan Flicka.

Ook het zestal kwam onder leiding van commandante Grietje van Dalen aan de start. Julia, Mirthe, Nicky, Ilse, Rens en Marlin reden voor wat ze waard waren en werden 3e. Of hiermee afvaardiging naar de Hippiade mee is afgedwongen moet nog bekend worden.

Naast het zestal kwamen er ook maar liefst 2 verenigingsteams aan de start. Met in elk team 4 dressuurruiters en 4 springruiters waren de rode jasjes goed vertegenwoordigd! Team 1 van PSV Vollenhove werd 8e, met maar een heel klein puntenverschil met de nummer 4. Daar vlak achteraan kwam team 2 op een 10e plek met ook maar weer een klein puntenverschil. Kortom dit was een spannende strijd tussen de verschillende teams!

Naast de Regiokampioenschappen werd er ook gesprongen door Anouk Vermue met G-Star in Koudum. In de klasse BB-90 wist de jonge combinatie een mooie 5e prijs in de wacht te slepen. Dit schept vertrouwen voor de toekomst!

Aankomend weekend staat voor de paardenruiters de Regiokampioenschappen voor de deur. Er komen ruiters in zowel de dressuur als het springen aan de start. Eveneens komt het viertal aan de start!

Redactie