Uitslagen PSV Vollenhove

Gisteren werden er in eigen huis dressuurwedstijden voor pony’s verreden. Voor veel leden van PSV Vollenhove waren dit succesvolle wedstrijden.

In de klasse B – ABC was er voor Tara van der Linde met Buitenstee’s Doerak twee maal een 1e prijs met maar liefst 214 en 212,5 punten. Een mooie generale voor de Nederlandse Kampioenschappen aankomende zaterdag.

In dezelfde klasse was er twee maal een 2e prijs voor Simon Boekema met Painted Black. Hij reed naar 210 en 209 punten.

In de klasse B – DE werd de eerste proef gewonnen door Martine Bijma met Ontario’s Samantha. Martine heeft haar pony fijn aan het lopen en reed naar 198 punten.

Simon Boekema liet ook in deze klasse van zich horen. Met zijn pony Tinapatch reed hij in de eerste proef naar een 2e prijs (191,5). De tweede proef was goed voor de overwinning met 198 punten.

Ook de klasse L1 – DE werd een prooi voor een lid van PSV Vollenhove. Ilona Altena reed met haar pony Sylvester naar een 1e prijs met 200,5 punten in de eerste dressuurproef.

Ook in de klasse BB – DE bleef de eerste prijs in Sint Jansklooster. Met haar pony Lucky wist ze beide proeven op haar naam te schrijven (192 en 199 punten).

Winstpunten waren er voor Mirthe te Paske (Boyke – klasse B), Sharon Bruintjes (Hoeve Erica’s Roelof – klasse M1), Lieke Stegeman (Heidbergs Nice Dancer – klasse L1), Lotte Spans (Medusa – klasse B) en Ilse de Vries (Sep – klasse L1).

Redactie