Uitslagen PSV Vollenhove

In Markelo werd er eventing gereden afgelopen zaterdag. Ook enkele leden van PSV Vollehove reden mee.

In de klasse B kwam Julia Vermue aan de start met haar paard Haley’s Comet. Julia had een goede start van het outdoor-eventing seizoen, ze mocht een 4e prijs in ontvangst nemen.

Judith Winters reed met Warandasj ook in de klasse B. Dik tevreden kwam zij de cross uit en mocht ook nog een 9e prijs mee naar huis nemen.

Dianne Romkes reed in de klasse L met haar paard Denver. Ook zij heeft een goede start van het outdoor seizoen. Met 219 punten voor dressuur, een foutloze springparcours én een foutloze cross mocht ze op het hoogste podium plaatsnemen.

Tara van der Linde debuteerde in de springring met haar pony Buitenstee’s Doerak in IJsselmuiden. In de klasse 70 cm – CD wist ze twee foutloze rondjes te rijden met 83 punten voor stijl. Dit leverde haar tweemaal een 1e prijs op.

In eigen huis werd er dressuur gereden. In eerste proef B dressuur was er een 2e prijs voor Dewie Bredewout met haar paard Mcgregor (197,5 punten). In de tweede proef mocht deze combinatie een 3e prijs in ontvangst nemen.

Annemarijn Kroek wist in de eerste proef B dressuur beslag te leggen op de 3e prijs met 190 punten. Bij de tweede proef deed ze er een schepje bovenop, deze proef wist ze te winnen met 203,5 punten. Annemarijn zadelde haar paard Mancero Stmt.

Winstpunten tijdens deze dressuurwedstrijd waren er voor Malon Weijs met Wanel (klasse L2), Kim Altena met Avanche (klasse B), Gerdi Koch met Lizzy (klasse B), Eline Bril met Colin (klasse B) en Esther Mondria met Neroli (klasse B).

Redactie