Uitslagen PSV Vollenhove

Dit weekend werd de laatste eventing wedstrijd in Hattem verreden. Dianne Romkes kwam aan de start met haar paard Denver in de klasse B. Met een monsterscore van 241 punten in de dressuur, een foutloos springparcours én een foutloze cross mocht ze hiermee een 1e prijs in ontvangst nemen. Een top afsluiting van dit eventing seizoen!

Ook Judith Winters kwam aan de start in Hattem met haar paard Warandasj. Judith mocht een 10e prijs in ontvangst nemen na het rijden van de uitdagende en technische cross.

De familie Koch reisde zondagochtend af naar Sonnega. Jolijn zadelde haar Moogie Woogie Prescott voor de klasse 0,70 cm. Het eerste parcours werd beloond met 73,5 punten voor de stijl en een 1e plek. Het tweede parcours werd beloond met 75,5 punten voor stijl een 2e prijs.
Zus Jade wist met haar Windhoek’s Antoinette in de klasse 0,50 cm maar liefst twee keer een 1e prijs in de wacht te slepen met 71 en 73,5 punten voor de stijl.

Op zaterdag reed Gerdi Koch mee in Veeningen tijdens een dressuurwedstrijd met haar paard Lizzy. In de klasse B mocht ze met 203 punten een 3e prijs mee naar huis nemen. Een mooi weekend voor de familie Koch!

Redactie