Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werd er gesprongen in onze eigen manege op de nieuwe bodem. Maar Julia Vermue reed in Ysselsteijn op de Nederlandse Kampioenschappen eventing. Samen met haar pony Bailey kwam ze daar aan de start in de klasse L-C. met 186 en 192 punten in de dressuur, een foutloze cross en een foutloos springparcours mochten ze uiteindelijk een mooie bronzen plak ophalen. Wat een fantastische prestatie!!!

In Vollenhove werd er om 9 uur gestart met de pony’s. In de klasse BB-ABC mocht Ilona Altena met Sjors de 1e prijs in ontvangst nemen, met 71 punten voor stijl. Rens Odink werd met Miss Lynn 2(70 punten voor stijl). In de klasse B-ABC waren er geen prijzen voor leden van PSV Vollenhove, maar waren er wel foutloze rondes voor Nicky Hulleman met Roetsenest Lou Lou (70,5 punten en haar debuut), Dennis Bijma met Catootje (70 punten), Ilona Altena met Sjors (70 punten), Rens Odink met Miss Lynn (68 punten) en Ilse de Vries met Bobby (63 punten).

In de klasse BB-DE reed Tara van der Linde met Tessa naar een knappe 2e plek (75,5 punten, haar debuut). Genine van Dalen werd in deze klasse 3e met Eikenhorst’s Liza (75 punten). Een foutloze ronde was er voor debutante Annemarijn Kroek met haar nieuwe pony Vlinder DJ.

In de klasse B-DE werd Genine van Dalen ook nog knap 6e met haar pony Eikenhorst’s Lisa.

In de klasse L-ABC was er een mooie foutloze ronde voor Dennis Bijma met Sydney, hij viel net buiten de prijzen.

In de gecombineerde klasse M/Z-CDE was er een 2e plek voor Ruth van der Linde met Miss Potter.

’s Middags was het de beurt aan de paarden. In de klasse BB was er een 7e plek voor Gianne van der Linde met Elrite W (68 punten). In de klasse L was er een foutloze ronde voor Danielle Brinkman met Grandesse.

Redactie