Uitslagen PSV Vollenhove

Zaterdag was er een dressuurwedstrijd in eigen huis en werd er gesprongen in Wezep.

In Wezep kwam Dennis Bijma aan de start met zijn pony Magnum in de klasse 90 cm – DE. Dennis wist een mooie foutloze ronde te springen met zijn pony en mocht in het grote deelnemersveld de 1e prijs in ontvangst nemen.

In eigen huis werden ook prijzen in de wacht gesleept door eigen leden. Eline Bril reed in de klasse B mee met Denver. Met 203,5 en 205 punten wist ze in beide proeven winnend af te sluiten.

In dezelfde klasse reed Gianne van der Linde haar merrie Nindependence. Ook zij reed twee keurige proeven die beloond werden met 201 en 203 punten, goed voor twee maal een 2e prijs.

In de klasse L1 reed Dewie Bredewout mee met haar paard Mcgregor. Met 195,5 en 194,5 punten mocht Dewie een 2e en een 3e prijs mee naar huis nemen.

Annemarijn Kroek reed ook mee in de klasse L1 met haar paard Mancero Stmt. Annemijn reed 192 punten bij elkaar en mocht hiermee een 4e prijs in ontvangst nemen.

Winstpunten waren er deze dag ook voor Gerdi Koch (B dressuur), Esther Mondria (B dressuur), Vera Rook (B dressuur), Eline Bril – Colin (B dressuur), Whendy Weijs (L1 dressuur), Maaike van der Linde (L1 dressuur), Marijke Lok (L1 dressuur) en Kim Altena (L1 dressuur).

Redactie