Uitslagen PSV Vollenhove

Daar waar vorige week een rustige week was wat betreft wedstrijden, werden afgelopen weekend op verschillende plekken prijzen in de wacht gesleept door onze leden.

In Zuidwolde werd vrijdag gesprongen door Dennis Bijma met Magnum en Mirte Spans met Medusa V. Dennis Bijma wist de klasse 90 cm – DE te winnen. Mirte wist in de klasse 80/90 cm – CDE een 2e prijs in de wacht te slepen.

Marijke Lok kwam zaterdag aan de start in Vinkega. Met haar paard Dolce Vita sprong ze in de klasse 110 cm naar een 2e prijs.

Judith Winters zadelde haar paard Warandasj voor het 100 cm springen in Vinkega. Hier reed ze naar een keurige 4e prijs in een groot deelnemersveld.

Op zondag werd er door de pony’s gesprongen in Vinkega. Jade Koch is al een tijd goed op dreef met Windhoek’s Antoinette. Zo ook zondag. Jade was de beste over 2 rijstijlparcoursen. Hierbij werden de klassen 50 cm t/m 70 cm – ABCDE samengevoegd. Met deze prestatie mocht ze de ‘Vinkegabokaal’ in ontvangst nemen.

Chayenne Bovendeur reisde af naar Urk met haar paard James. Chayenne heeft James fijn aan het lopen en wist op Urk 190 punten en 191 punten bij elkaar te rijden in de klasse B. Deze punten waren goed voor een 2e en 3e prijs.

Ilona Altena reed mee met de Dressuurbokaal in Kampen met haar pony Sylvester. In de gecombineerde klasse L1/ L2 – CDE wist Ilona tweemaal een 2e prijs in de wacht te slepen met 193,5 en 198 punten.

Lieke Stegeman kwam ook aan de start in Kampen in de klasse L2, Zij wist met haar pony Heidberg’s Nice Dancer twee keer een 3e prijs in de wacht te slepen in de gecombineerde klasse L1/ L2 – CDE.

Zowel Ilona als Lieke mochten ook de finale van de Dressuurbokaal in Kampen rijden. Hier werd Lieke 6e en Ilona 7e. Beiden ontvingen een mooie deken.

Redactie