Uitslagen PSV Vollenhove

In eigen huis werden afgelopen zaterdag bixie wedstrijden verreden. Liv van Benthem reed hier met haar pony Hofstee’s Melody) mee in de klasse A dressuur. Na een blessure is deze amazone weer goed op dreef. De eerste proef werd een 2e prijs in de wacht gesleept. Tijdens de tweede proef deed de combinatie er een schepje bovenop en wist deze proef te winnen.

Anouk Vermue kwam met haar paard Splash of Diamonds aan de start in de klasse 90 en 100 cm in Steenwijk. Het eerste parcours (90 cm) was goed voor een 3e prijs. Het tweede parcours een balkje, maar door mooie stijlpunten wel de eerste winstpunt in deze klasse!

Dennis Bijma reed mee in Genemuiden met zijn pony Magnum. In de klasse 90 cm – DE werd een mooie 2e prijs in de wacht gesleept. Het tweede rondje was 10 cm hoger, maar deze ronde was goed voor de 1e plek!

Mirte Spans kwam ook in Genemuiden aan de start met haar pony Medusa V. In de gecombineerde klasse 80/ 90 cm – CDE wist Mirte een mooie 4e prijs in de wacht te slepen in een groot deelnemersveld.

Redactie