Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werd er op veel verschillende locaties gestreden voor winstpunten en prijzen door leden van PSV Vollenhove.

Vorig weekend reed Annemarijn Kroek met haar nieuwe pony Vlinder DJ een wedstrijd in Ruinerwold. Daar kreeg ze voor haar proef in de B dressuur 180,5 en 186 punten, hiermee verdiende ze ene 2e en een 1e prijs.
Deze week kwam Annemarijn in Kampen aan de start in het BB-DE springen. Daar wist ze een 2e prijs in de wacht te slepen met 73,5 punten voor stijl. Een mooie start voor de jonge combinatie.

In Steenwijkerwold kwam Maria Bernhard aan de start tijdens een dressuurwedstrijd. Ze reed met haar pony Puur in de klasse B-DE naar twee keer een 1e plek met 188,5 en 187,5 punten.

In Barchem kwam Julia Vermue aan de start met Bailey in de SGW klasse L-C. Met 182 punten in de dressuur, een foutloos springparcours en een foutloze cross (als 1 van de weinigen binnen de tijd) wist ze een mooie 1e prijs binnen te slepen.

In Vinkega reed Melanie van der Heide met E Qi Balance Fiorenzo in de klasse B dressuur. Voor de eerste proef kreeg ze 185 punten en een 2e prijs, voor de tweede proef werden er 183,5 punten bij elkaar gereden en werd een 4e prijs behaald.

Nicky Hulleman had ook een succesvol weekend. In Steenwijkerwold wist ze op zaterdag 2 winstpunten in de wacht te slepen in de klasse L1. Op zondag kwam ze met haar pony Roetsenest Lou Lou aan de start in Sonnega. In de klasse BB-AB wist ze twee foutloze parcoursen te springen. Met 71,5 en 75,5 stijlpunten wist ze twee keer 1e te worden.

 

Redactie