Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werden de clubkampioenschappen verreden. Vrijdagavond werd er gesprongen, zaterdag werd de dressuur verreden.

Het springen werd verreden over twee manches en een barrage. Bij de paarden werd er door 5 amazones om de titel springkampioen gestreden. Er waren daarmee twee dagprijzen, een 2e prijs was er voor Ruth van der Linde met haar zwarte merrie Neralsina. De 1e prijs en dus ook de titel springkampioen paarden 2023 was voor Marijke Lok met Dolce Vita.

Bij het springen voor de pony’s werd er door 2 combinaties gestreden om de titel springkampioen pony’s 2023. De 2e prijs hier ging naar Ilse de Vries met haar pony Sep. De 1e prijs en dus ook de felbegeerde titel ging naar Mirte Spans met haar pony Medusa V.

Zaterdag werd er dressuur gereden. De proef werd gejureerd door twee juryleden. Bij de paarden was er een grote groep ruiters die meestreden om de titel. Uiteindelijk wist Annemarijn Kroek met haar paard Mancero Stmt deze in de wacht te slepen! Een 2e prijs was er voor Anouk Vermue met Splash of Diamonds, 3e werd Dianne Romkes met Denver. Een 4e prijs was er voor Lotte Spans met Wanel, 5e werd Julia Vermue met Haley’s Comet.

Ook bij de pony’s was er een grote groep van 16 ruiters. Na een spannende strijd wist Martine Bijma met Ontario’s Samantha de strijd te winnen en mocht op het hoogste podium plaatsnemen. Tweede werd Mirthe te Paske met Boyke, een 3e prijs was er voor Mirte Spans met Medusa V. De 4e prijs was voor Sofie Teekens met Anne van de Lohofte.

Aan het eind van de avond werden ook de algemeen kampioenen gehuldigd. Bij de paarden ging deze titel naar Ruth van der Linde met Neralsina.
Bij de pony’s was de titel voor Mirte Spans met Medusa V.

Alle prijswinnaars mochten op het nieuwe podium, gemaakt door Rook Pijpleidingbouw B.V. plaatsnemen.

Redactie