Uitslagen PSV Vollenhove

Het outdoor seizoen is van start en dat is goed te merken aan de verschillende wedstrijden die worden georganiseerd. Op verschillende plekken in de Regio kwamen dan ook ruiters van onze vereniging aan de start tijdens zowel dressuur-, spring- als eventingwedstrijden.

Zo kwam Mirte Spans met haar pony Medusa V aan de start in Staphorst. In de gecombineerde klasse 80/ 90 cm – E sprong Mirte naar een 1e prijs tijdens zowel het eerst parcours op stijl (80,5 pnt) als het tweede parcours (progressief).

Dennis Bijma reed met zijn pony mee in de gecombineerde klasse 90/ 100 cm – DE. Dennis zadelde hiervoor zijn pony Magnum. Hij was met een foutloze ronde iedereen te snel af en mocht zich als 1e opstellen tijdens de prijsuitreiking. Hiermee bemachtigde hij ook een ticket voor de finale van de Horka cup.

Noah Naberman kwam ook aan de start in Staphorst. In de gecombineerde klasse 90/ 100 cm – DE mocht ze zich met haar pony Joep als 3e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Danielle Brinkman reed haar paard Grandesse in Stuifzand tijdens een dressuurwedstrijd in de klasse M2. En niet voor niks! Ze reed naar 189 punten en een 1e prijs!

In eigen huis werd er dressuur gereden door Maaike van der Linde met haar paard Danville Z. Maaike kwam aan de start in de klasse L1 en mocht met 195,5 en 196,5 punten tweemaal een 1e prijs mee naar huis nemen.

Ook Esther Mondria kwam aan de start in Vollenhove. In de klasse B zadelde ze haar paard Noor. Met 191,5 en 189,5 punten werd de combinatie twee keer 2e.

Anouk Bovendeur kwam aan de start in Harich met haar pony Zorro in de gecombineerde klasse 40/ 50/ 60 cm – ABC. Anouk mocht hier als 3e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Anouk Vermue kwam aan de start tijdens de eventingwedstrijd in Oudkarspel tijdens het Vonk Event. Anouk had haar paard Splash of Diamond weer meegenomen en kwam aan de start in de klasse B. De combinatie wist zowel het springparcours als de cross foutloos af te leggen, hierdoor wist ze beslag te leggen op de 4e plek.

Ilona Altena kwam in Ruinerwold aan de start in de gecombineerde klasse L2/ M1 – CDE. Met haar pony Sylvester reed ze 191,5 punten bij elkaar. Met dit puntenaantal werd ze 1e.

Redactie