Uitslagen PSV Vollenhove

Een week vol met verschillende wedstrijden met goede resultaten voor leden van PSV Vollenhove.

Woensdag startte het wedstrijdweekend met een springwedstrijd in Zwolle. Sofie Teekens kwam hier aan de start met haar pony Cherel in de klasse 90 cm – DE. Sofie mocht een 2e prijs mee naar huis nemen.

Jolijn Kcoh had twee pony’s mee naar Zwolle. Met Migchelshoeve’s Olva startte ze in de klasse 40/50 cm – ABC, hier werd een 1e prijs in de wacht gesleept. Met haar andere pony, Moogy Woogy Prescott werd ze eveneens 1e, maar dan in de klasse 60/70 cm – DE.

Op donderdagavond reed Martine Bijma met haar pony Ontario’s Samantha in Oldeholtpade mee in de gecombineerde klasse L1/ L2 – DE dressuur. Met 198,5 punten wist ze een 2e prijs in de wacht te slepen.

Zaterdag kwam Sofie Teekens aan de start tijdens een Haflingerdressuurwedstrijd in Hasselt. Met haar pony Anne van Lohoftte wist Sofie in de klasse B dressuur twee maal een 1e prijs te winnen. Sofie verzamelde 190 en 192 punten bij elkaar.

Op zaterdag werd er ook in Harich gereden tijdens de Welsh Sportdag. Anouk Bovendeur kwam hier met haar Welsh pony Zorro aan de start in de klasse 70 cm – C. Met 71 stijlpunten wist ze een 2e prijs in de wacht te slepen.

Jade Koch heeft ook een Welsh pony en kwam ook aan de start in Harich. Met Windhoek’s Antoinette wist ze in de klasse B dressuur maar liefst 207,5 punten bij elkaar te rijden, dit was goed voor een 5e prijs. Ook het springen ging goed, in de klasse 40/ 50 cm – ABC mocht ze zich als 2e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Tijdens het Pinksterweekend is er traditiegetrouw ook het CH de Wijk. Yanique de Vries kwam hier aan de start met haar pony Fiene in de klasse L1 – CDE. Yanique mocht met 188,5 punten een 3e prijs mee naar huis nemen.

Mirte Spans reisde ook af naar de Wijk om samen met haar pony Medusa V aan de start te komen in de klasse 90 cm – DE. In het klassieke parcours met barrage wist ze een mooie 3e prijs in de wacht te slepen.

Redactie