Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week kwam Marijke Lok met haar paard Dolce Vita aan de start in Vollenhove tijdens de Vollenhoofse Ruiterdagen in de klasse 110 cm. Tijdens de ereronde mocht Marijke zich als 2e opstellen.

In IJsselmuiden werd afgelopen weekend de Delta Cup verreden, een springwedstrijd voor pony’s.

Anouk Bovendeur kwam hier aan de start met haar pony Zorro. In de klasse 70 cm – C werd ze in het eerste parcours 1e met 76 punten voor stijl. Het tweede parcours was goed voor 73 punten en een 2e prijs.

Jolijn Koch had haar pony Moogy Woogy Prescott meegenomen naar IJsselmuiden. In de klasse 80 cm – DE wist Jolijn een mooie 3e prijs in de wacht te slepen met 75,5 punten voor de stijl.

Dennis Bijma reisde ook af naar Ijsselmuiden samen met zijn pony Magnum. In de klasse 100 cm – DE mocht hij in het tweede parcours een 2e prijs mee naar Sint Jansklooster nemen.

Anouk Vermue reed een eventing wedstrijd op het Ronostrand. Hiervoor zadelde ze haar paard Slash of Diamonds. Met een prima dressuurproef (183 punten), een foutloos springparcours en een foutloze cross mocht Anouk een 4e prijs mee naar huis nemen.

Zus Julia Vermue kwam in dezelfde klasse aan de start. Julia rijdt op Haley’s Comet. Tijdens de prijsuitreiking mocht Julia naast Anouk plaatsnemen op het podium om een 5e prijs in ontvangst te nemen.

Redactie