Uitslagen PSV Vollenhove

Op zaterdag was er een springwedstrijd in Genemuiden voor de pony’s, hier kwam Jolijn Koch aan de start met haar pony Moogy Woogy Prescott. Jolijn start in de klasse 70cm-DE, in deze klasse behaalde ze 90 stijlpunten en behaalde daarmee een eerste prijs.

Ook Jade Koch sprong in Genemuiden. Met haar pony Migchelshoeve’s Olva reed ze in de klasse 70cm-C, ze behaalde 87,5 stijlpunten en mocht hiermee een mooie tweede prijs mee naar huis nemen.

Mirte Spans sprong met haar pony Medusa-V in Dronten, in de klasse 110cm/120cm-DE. In het tweede parcours behaalde hier ze een eerste prijs.

In Sonnega werd op zaterdag dressuur gereden voor de paarden. Hier kwam Mirthe Bron met haar paard Erlinde SHS aan de start, ze kwam uit in de klasse B. I de eerste proef werd ze tweede met 190,5 punten en in de tweede proef werd ze 3e met 189 punten.

Zondag was het de beurt aan de pony’s in Sonnega, hier kwam Nicky Hulleman aan de start met haar pony Hijker Forest Carolien. De combinatie komt uit in de klasse B/DE, in de eerste proef werd ze derde met 197 punten, in de tweede proef werd ze eveneens derde met 187,5 punten.

Redactie