Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werd er in Vinkega gestreden om de Vinkega bokaal, hier sprong Jade Koch met haar pony Migchelshoeve’s Olva in de klasse 70cm-CDE. In het eerste parcours haalde ze 80 stijlpunten en hiermee een eerste plaats, in het tweede parcours haalde ze 77,5 stijlpunten en hiermee behaalde ze een tweede prijs. Met deze stijlpunten won Jade Koch de Vinkega bokaal Rijstijl.

Jolijn Koch sprong met haar pony Moogy Woogy Prescott in de klasse 80cm-DE, ze haalde 82 stijlpunten en hiermee kreeg ze de eerste prijs.

Mirte Spans en haar pony Medusa-V sprongen in de klasse 110m cm-DE, in beide parcoursen won ze de eerste prijs. Met dit resultaat won ze ook de Vinkega bokaal klasse L/M/Z.

Dennis Bijma en zijn pony Magnum sprongen in de klasse 90cm/100cm-DE, in het eerste parcours haalde hij een derde prijs in het tweede parcours werd hij eerste.

Anouk Vermue en haar paard Splash of Diamonds sprongen in de klasse 100 cm. Het eerste parcours sprong ze foutloos met 75,5 stijlpunten hierbij hoorde een tweede prijs. In het tweede parcours werd ze derde met 76 stijlpunten.

Yanique de Vries sprong donderdag in Tolbert met haar pony Fiene, ze kwam uit in de klasse 60cm-CDE. In deze klasse haalde ze een mooie eerste prijs.

Redactie