Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werd er in IJsselmuiden gestreden om de titels ‘Kringkampioen dressuur 2024’ en om afvaardigingsplekken voor de Regiokampioenschappen.

Ilona Altena kwam met haar pony Sylvester aan de start in de klasse M2 – DE. Hier reed ze naar een resultaat van 60,083% en mocht hiermee de titel ‘Kringkampioen dressuur 2024’ mee naar huis nemen. Tevens is ze afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen in juli.

Marijke Lok kwam met Porthos aan de start in IJsselmuiden. In de klasse B mocht ze een 4e prijs mee naar huis nemen én heeft ze een startbewijs weten te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen.

Jelte Wit kwam na 1,5 jaar weer aan de start, zij heeft er een tijdje uitgelegen vanwege een blessure. Samen met haar paard Be Gentle reisde ze af naar Vinkega om hier mee te doen aan de SGW wedstrijd die daar werd verreden. In de klasse B (zonder dressuur) mocht ze een 8e prijs mee naar huis nemen.

Ook Danielle Brinkman kwam aan de start in Vinkega met haar paard Grandesse. In de klasse M sleepte ze een 3e prijs in de wacht.

Redactie