Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen week werd er op meerdere plekken en in meerdere disciplines gestart door leden van PSV Vollenhove.

 

Op dinsdag kwam Anouk Vermue (Marknesse) voor het eerst aan de start met haar nieuwe paard G-Star in de klasse BB dressuur. Met een puntentotaal van 196 punten mocht ze een 1e prijs mee naar huis nemen.

Op woensdag werd er gesprongen in Zwolle. Zowel Genine van Dalen (Sint Jansklooster) als Marlin van Dalen (Sint Jansklooster) kwamen daar aan de start. In de klasse B springen categorie ABC mochten ze naast elkaar opstellen tijdens de prijsuitreiking. Marlin van Dalen werd met Diva 1e, Genine van Dalen werd met Berkenzicht Sanne 2e. Marlin van Dalen reed ook nog in de klasse L categorie ABC. Daar werd ze knap 2e.


Op zaterdag werd er onder andere dressuur gereden in Kampen. Nicky Hulleman (Blankenham) wist daar met haar pony Roetsenest Lou Lou opnieuw in de prijzen te rijden. Ze werd in de klasse B dressuur categorie ABC mooi 3e met 191 punten.


Ook werd er op zaterdag een cross gereden door meerdere ruiters in Hooghalen. Julia Vermue (Marknesse) wist zich met Bailey ook mooi in de prijzen te rijden. Julia werd mooi 3e in deze cross.


Voor Rens Odink (Sint Jansklooster) was er een mooi foutloos parcours in Zuidwolde. Martine Bijma (Vollenhove) reed naar 2 mooie winstpunten in de klasse B dressuur in Hooghalen.

 

Redactie