Uitslagen PSV Vollenhove

Onze eigen manege was dit weekend het decor voor dressuurwedstrijden voor pony’s. Door het grote deelnemersaantal werd de tweede dressuurproef, waarbij gestreden werd voor allerlei paarden voeding van Dier All In Vollenhove, in de buitenbak verreden. Dit alles onder zonnige omstandigheden!

Ook leden van PSV Vollenhove streden mee om de winstpunten en verschillende prijzen.

In de klasse L1 – CDE reed Chayenne Bovendeur (Sint Jansklooster) haar debuut met haar paard Newgrange Buster. In de eerste proef moet de combintatie een 3e prijs mee naar huis nemen. Chayenne reed 193,5 punten bij elkaar. Een mooi debuut!

In de klasse M1/M2 – CDE was er een mooie 2e prijs in de eerste proef voor Tara van der Linde (Sint Jansklooster) met Tessa. Tara kreeg 195 punten voor haar proef.

In de klasse BB – ABC was er twee maal een 1e prijs voor Yanique de Vries (Ens) met Bobby. Ze reed 200,5 en 204 punten bij elkaar.

In de klasse B-DE was er een 5e prijs tijdens de eerste proef voor Luna Boes (Sint Jansklooster) met haar pony Lorenso. Luna reed 196 punten bij elkaar.

In de tweede proef in dezelfde klasse was er een 4e prijs voor Noah Naberman (Sint Jansklooster) met haar pony Joep. Noah en Joep reden 192 punten bij elkaar.

In de klasse BB – CD werd Fleur Apperlo (Sint Jansklooster) twee maal 1e met haar pony Wessel. In de eerste proef kreeg ze 187 punten en in de tweede proef 213,5 punten.

Jolijn Koch (Blankenham) reed in de klasse B-AB naar een mooie 2e plek met haar pony Windhoek Antoinette. Ze reed 188,5 punten bij elkaar.

Angeliek Scheer (Belt Schutsloot) reed met haar paard Gamariska in Vinkega. In de klasse B dressuur reed Angeliek 192,5 punten bij elkaar en mocht ze een 1e prijs in ontvangst nemen. Ook de andere proef was goed voor een dikke winstpunt (189,5 punten).

Maaike van der Linde (Sint Jansklooster) reed met haar paard Quita Greenfield in Kampen in de klasse L1 dressuur. Met 188 en 210 punten reed ze naar een 2e en 3e prijs.

[Not a valid template]

Redactie