Uitslagen PSV Vollenhove

Een druk weekend met veel deelname op verschillende wedstrijd was het voor PSV Vollenhove.

In onze eigen manege werden dressuurwedstrijd gehouden. In de Van Benthem Veevoeder buitenbaan werden de proeven verreden onder toeziend oog van de jury. Er kon ingereden worden in zowel de Zwaan & Partners baan als in de Steenbergen Schrootverwerking baan. Onder de mooie omstandigheden, zowel binnen als buiten, konden ook door onze eigen leden mooie resultaten neergezet worden.

Beide proeven in de klasse L1/L2 – DE werden gewonnen door Annemarijn Kroek met haar pony Vlinder DJ. De eerste proef was goed voor maar liefst 200,5 punten, ook in de tweede proef konden 2 winstpunten bijgeschreven worden met 199,5 punten.

De eerste proef in de gecombineerde klasse B-ABC/L1-AB was een prooi voor Nicky Hulleman met Lady Diamond. Zij reed 196 punten bij elkaar. Mirthe te Paske reed met haar pony Melody naar een 2e plek met 187 punten.

Bij de tweede proef werden de rollen omgedraaid, Mirthe te Paske werd in deze proef 1e met 195,5 punten en Nicky Hulleman werd 2e met 193,5 punten.

In de klasse BB werden beide proeven gewonnen door Fleur Apperlo met Wessel. De eerste proef was goed voor 203,5 punten, de tweede proef was goed voor 200,5 punten.

Ook in de klasse B-DE werden prijzen gewonnen door leden van PSV Vollenhove. In de eerste proef was er een 2e prijs voor Noah Naberman met haar pony Joep. Zij kreeg 188,5 punten. In de tweede proef werd deze combinatie eveneens 2e, dit keer met 194,5 punten. In de tweede proef was er tevens een 3e prijs voor Luna Boes met Larenso. Luna kreeg 190,5 punten voor haar proef.

Winstpunten tijdens deze wedstrijd waren er voor Genine van Dalen, Ninah Heetebrij, Indy Oosterveld, Ezra Hansman, Myrthe Heetebrij, Chayenne Bovendeur, Carlijn Booij, Yanique de Vries en Ilse de Vries.

In Nieuwleusen reed Julia Vermue mee tijdens een springwedstrijd. In de gecombineerde klasse M/Z C wist ze na een foutloos parcours en een foutloze barrage een 2e prijs te winnen met haar pony Bailey. Julia reed tevens haar debuut in de klasse Z-C. Hierin viel een balkje, maar kan Julia wel haar eerste winstpunt bijschrijven!

Marlin van Dalen reed met Hippy Chick in Zuidwolde. In een zeer sterk deelnemersveld (43 starts) in de klasse L-DE wist Marlin zich goed staande te houden. Marlin mocht namelijk een 7e prijs in ontvangst nemen.

Eline Bril reed met haar paard Power Dancer in de klasse B dressuur mee in Hasselt. Als enige in de tweede proef reed ze naar een winstpunt. Met 182,5 punten mocht ze dus een 1e prijs mee naar huis nemen.

[Not a valid template]

Redactie