Mooie en gezellige clubdagen achter de rug!

Wat een mooie en gezellige clubdagen hebben wij achter de rug!

Op donderdag werd de spits afgebeten door de ponyruiters die een bixiedressuurproef reden. Een 1e prijs was daar voor Lieke Stegeman.

Daarna was het de beurt aan de paardenruiters voor hun dressuurproef. De dagprijzen werden als volgt verdeeld. Een 1e prijs in de klasse M1 was er voor Hetty Bron. In de gecombineerde L1/L2 klasse was er een 1e prijs voor Whendy Weijs. De klasse B werd gewonnen door Mas van Veenendaal, een 2e prijs was daar voor Gianne van der Linde. Derde werd Maaike van der Linde.
In dit rijtje staat dan ook de clubkampioen dressuur. Deze titel gaat dit jaar naar Mas van Veenendaal.

Op vrijdagavond was er een volle avond dressuur voor de pony’s. De dagprijzen werden gewonnen door de volgende combinaties. In de gecombineerde M1/L2 klasse was er een 1e prijs voor Daphne van der Linde. In de klasse L1 –CD werd Marlin van Dalen 1e. De klasse B –DE werd gewonnen door Ruth van der Linde, 2e was daar Marijke Lok terwijl de 3e prijs met Tara van der Linde mee naar huis ging. De klasse B categorie C werd gewonnen door Genine van Dalen, 2e werd daar Ilona Altena. In de klasse B – AB gingen Nicky Hulleman en Mirhte te Paske er respectievelijk met de 1e en 2e prijs van door. De titel clubkampioen dressuur bij de pony’s werd gewonnen door Ruth van der Linde.

Op zaterdag werd er gesprongen. Om 10 uur werd er begonnen door de paardenruiters. Bij de dagprijzen ging de 1e prijs in de klasse L naar Mas van Veenendaal. De 1e prijs in de klasse B ging naar Saskia Douma, 2e werd daar Danielle Brinkman. Mas van Veenendaal won hierdoor ook de titel clubkampioen springen.

Bij de bixieruiters ging de 1e prijs bij het springen naar Ilse de Vries. De titel clubtalent 2017 gaat elk jaar naar degene die de beste bixiedressuurproef en het beste parcours aflegt. Deze titel ging dit jaar naar Lois van Beekhuizen. Zij mocht een mooie beker en een mooie deken voor de pony in ontvangst nemen.

Vervolgens was het de beurt aan de ponyruiters. In de klasse L – DE was er een 1e dagprijs voor Ruth van der Linde. In de klasse L –C was er een 1e dagprijs voor Marlin van Dalen. De klasse B –DE werd gewonnen door Nina Rook. De categorie C door Manon van der Heide en de categorie AB door Dennis Bijma. Bij dit rijtje van vijf ruiters stond ook de clubkampioen springen 2017. En deze titel ging naar Dennis Bijma. Hij mag zich een jaar lang clubkampioen springen noemen.

De titel Algemeen Kampioen (degene die het beste was over de dressuurproef en het springparcours) was dan ook bekend. Bij de paarden ging deze titel naar Mas van Veenendaal met Golden Boy. Bij de pony’s ging deze titel naar Ruth van der Linde met Miss Potter. Beide mochten de mooie wisselbeker in ontvangst nemen. Ook was er voor beiden een mooie deken.

Redactie