Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen week stond voor de ponyleden van PSV Vollenhove in het teken van het jaarlijkse concours in Wanneperveen.

In de klasse B dressuur categorie ABC kwam Genine van Dalen aan de start met haar pony Berkenzicht Sanne. In de eerste proef viel ze met 189,4 punten net buiten de prijzen. De tweede proef was goed voor maar liefst 196,5 punten. Daarmee won deze combinatie tevens de 1e prijs!

In het M springen kwam Julia Vermue aan de start met haar pony Bailey. Zowel het eerste als het tweede parcours verliepen goed en wisten ze beiden winnend af te sluiten. Tevens was deze prestatie goed om de extra prijs, een mooie deken, in ontvangst te mogen nemen. Julia rijdt in de klasse M springen.

Marijke Lok had ook een goede dag in Wanneperveen. Met haar pony Tatjan Flicka reed ze in de klasse B dressuur categorie DE maar liefst 206,5 punten bij elkaar. Dit was goed voor een 1e prijs in deze klasse. Ook in het springen wist de combinatie zich in de prijzen te rijden. In de klasse B categorie DE werden ze 4e.

Een debuut was er voor Sharon Bruintjes met haar nieuwe pony Hoeve Erica’s Roelof. In de B dressuur reed de kersverse combinatie 188 en 191,5 punten bij elkaar. Dat schept vertrouwen voor de toekomst!

Redactie