Uitslagen PSV Vollenhove

De wedstrijden begonnen deze week in Epe op een dressuurwedstrijd waar Noah Naberman (Sint Jansklooster) met haar pony Zara debuteerde. En dat deed deze combinatie heel goed! In de eerste proef werden ze 1e met maar liefst 204 punten. De tweede proef was goed voor 186,5 punten. Daarmee werden ze 3e.

Op Urk werd er door vele ruiters van PSV Vollenhove gesprongen. In de klasse BB categorie ABC was er voor Martine Bijma (Vollenhove) een mooie 1e prijs met haar pony Sientje. Een 2e prijs was er in deze klasse voor Fleur van Dalen (Sint Jansklooster) met Shelby. Ook voor Fleur was dit een debuut wedstrijd.

Ook in de klasse BB categorie DE debuteerde Tara van der Linde (Sint Jansklooster) met Tessa. Zij werd knap 1e in het tweede parcours.

In de klasse B categorie DE werd er sterk gereden door Marijke Lok (Sint Jansklooster) met Tatjan Flicka. Zij mochten zich tijdens de prijsuitreiking als 1e opstellen.

In de klasse B categorie ABC wist Dennis Bijma (Vollenhove) zich twee keer in de prijzen te rijden. Met zijn pony Sydney werd hij in het eerste parcours 2e en wist hij het tweede parcours winnend af te sluiten.

Redactie