Uitslagen PSV Vollenhove

Ook dit weekend na de kringkampioenschappen waren meerder leden van PSV Vollenhove actief op verschillende wedstrijden.

Tara van der Linde is goed op dreef in de klasse M2-DE. Met haar pony Tessa reed ze 190,5 punten bij elkaar en mocht ze een 1e prijs in ontvangst nemen. Tara tijdens een dressuurwedstrijd in Diever aan de start.

Anouk Vermue sprong zaterdag in Meppel met haar paard G-star een mooie foutloze ronde. Met maar liefst 80 stijlpunten mocht Anouk een 2e prijs mee naar Marknesse nemen.

In Staphorst kwamen meerdere combinaties aan de start. Noah Naberman wist twee sterke dressuurproeven te rijden in de klasse B-DE. Met haar paard Joep reed ze 201,5 en 195 punten bij elkaar. Dit was goed voor een 1e en een 2e prijs. In het tweede parcours, klasse B-DE kwam daar nog een 6e prijs bij.

Annemarijn Kroek reed met haar pony Vlinder DJ in de klasse L1-DE. Ook Annemarijn reed twee mooie proeven die beloond werden met 189 en 189,5 punten. Bij beide proeven mocht Annemarijn op het hoogste podium klimmen.

Marlin van Dalen reed met haar pony Hippy Chick naar een mooie 4e plek in een sterk deelnemersveld. Zowel het basisparcours als de barrage bleef Marlin foutloos in de klasse L-DE.

Ilse de Vries kwam met Bobby aan de start in de klasse B-AB. Ilse mocht een mooie 2e prijs mee naar huis nemen.

Ninah Heetebrij kwam ook aan de start in Staphorst. Met haar pony Remi reed ze zich in de klasse B-DE wisselde stuivertje met Noah Naberman. Ninah reed 202 en 192 punten bij elkaar en werd daarmee een keer 1e en een keer 2e. Tevens wist Ninah met het springen twee foutloze parcoursen te rijden.

[Not a valid template]

Redactie