Uitslagen PSV Vollenhove

In de stralende zon werden afgelopen zaterdag de kringkampioenschappen verreden. Maar liefst 42 combinaties van PSV Vollenhove kwamen aan de start. En niet onverdienstelijk! Maar liefst 5 leden werden gehuldigd als Kringkampioen. Naast de strijd om de titel kringkampioen waren er ook startplekken te verdelen voor de Regiokampioenschappen. En ook daar zal PSV Vollenhove te zien zijn, maar liefst 20 leden hebben zich rechtstreeks geplaatst.

De spits werd afgebeten door de paarden. Whendy Weijs werd met haar paard Harley 7e in de B dressuur (65,25%). Malon Weijs reed met Wanel in de klasse L1 naar een 3e plek met 64,67%. Beide amazones mogen naar de Regiokampioenschappen in Heeten.

Bij het springen klasse B was er een 2e prijs voor Dewie Bredewout met Handsome Z, Anouk Vermue mocht met G-Star een 3e prijs in ontvangst nemen. Famke van Diepen werd 7e met haar paard Eliantha H. Alle drie mogen ze deelnemen aan de Regiokampioenschappen in Heeten.

’s Middags was het de beurt aan de pony’s. In de klasse B-AB was er een 2e prijs voor Yanique de Vries met Bobby (62,83%) en een 3e prijs voor Dennis Bijma met Sydney (62,75%). Yanique heeft zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen, Dennis staat 1e reserve.

Pony Bobby deed goed zijn best, hij kwam ook aan de start met Ilse de Vries in de klasse L1-AB. Samen wisten ze beslag te leggen op de kampioenstitel in deze klasse. Tevens mocht Ilse een 2e prijs ophalen in de klasse L1-ABC. Ilse reed 63,08%. Ilse mag ook in Heeten van start.

In de klasse B-C dressuur reed Ilona Altena een sterke proef met haar pony Marrit. Met 62,08% mag ook Ilona zich kringkampioen noemen! Ilona komt ook in Heeten aan de start.

In de klasse B-DE waren er voor de dagprijzen 5 prijzen te verdelen. Maar liefst 3 prijzen gingen mee naar PSV Vollenhove. Een 1e prijs en dus tevens de titel kringkampioen ging naar Noah Naberman met Joep (67,58%). Marlin van Dalen werd met Hippy Chick 3e met een percentage van 64,92 %. Ninah Heetebrij werd met Remi 5e met 63,92%. Alle drie de amazones mogen van start op de Regiokampioenschappen.

In de klasse L1-DE was er een 2e prijs voor Annemarijn Kroek met Vlinder DJ. Annemarijn reed 62,92% bij elkaar en mag van start op de Regiokampioenschappen in Heeten.

In de klasse L2-AB was de kampioenstitel voor Nicky Hulleman met haar pony Roetsenest Lou Lou.

Simon Boekema reed met zijn pony Painted Black in de klasse L-C zeer verdienstelijk een foutloos rondje en daarna een foutloze barrage. Simon Boekema mag zich hiermee ook kringkampioen in deze klasse noemen.

Tevens hebben Nicky Hulleman (met haar andere pony Lady Diamond), Rens Odink, Marlin van Dalen (L springen), Dian van Diepen en Daniëlle Brinkman een rechtstreeks startbewijs voor de Regiokampioenschappen in Heeten.

Er werd ook Bixie gereden. En ook daar heeft PSV Vollenhove zich laten horen. Isa Bredewout werdmet haar pony Goldy 1e in de A dressuur en werd dus bixiekampioen in deze klasse. Anouk Bovendeur reed met Daisy in de klasse AA naar een mooie 2e plek. Maud van Benthem kwam aan de start in de bixie springring en werd daar 1e met haar pony Sunrise in de klasse AA. Ook Maud werd dus bixiekampioen!

Zondag werd er een ‘gewone’ wedstrijd verreden op het terrein van de Strandhoeve. Jolijn Koch kwam hier aan de start met haar pony Windhoek Antoinette. In de klasse B-AB mocht ze een 1e prijs mee naar Blankenham nemen. Jolijn reed 191,5 punten bij elkaar.

Buurmeisje Nicky Hulleman reed met Lady Diamond in de klasse B-CDE ook naar een 1e prijs met 188 punten.

Judith Winters sprong met haar paard Warandasj naar een mooie 2e plek in de klasse B.

Hetty Bron reed met Darthano SHS in de klasse M1 bij de paarden. Met 187 punten wist de combinatie beslag te leggen in de 2e prijs.

[Not a valid template]

Redactie