Uitslagen PSV Vollenhove

Maandagavond werd er gesprongen om de individuele titels op Galoppade in Heeten.

In de klasse M reed Dian van Diepen met haar paard Halina mee. Dian had haar paard fijn aan het springen en reed een foutloze eerste ronde. Daarna volgde een barrage. Ook hier bleven de balken in de staanders liggen en reed ze foutloos in een tijd van 43,55.
Dit was goed voor 4e prijs in het sterke deelnemersveld! Tevens is deze 4e plek goed voor een startbewijs voor de Hippiade (Nederlandse Kampioenschappen) eind augustus.

Judith Winters reed met haar paard Warandasj in de klasse B mee. De klasse B wordt verreden op stijl. Judith reed een mooi foutloos parcours en kreeg 73,5 punten voor de stijl. In het grote deelnemersveld mocht Judith een 12e prijs in ontvangst nemen.

Zaterdag was het de beurt aan de ponyleden van PSV Vollenhove op de Galoppade.

In de klasse B-DE dressuur wist Noah Naberman met haar pony Joep een goede proef neer te zetten. In de grote en sterke groep (32 deelnemers) mocht ze een 6e prijs mee naar huis nemen. Noah reed 199,5 en 207 punten bij elkaar.

Zowel bij de paarden als bij de pony’s werd er ook meegereden voor de verenigingskampioenschappen. Bij de paarden kwamen 2 teams aan de start, Het eerste team (bestaande uit Whendy Weijs, Malon Weijs, Astrid Tapken, Dian van Diepen, Danielle Brinkman, Judith Winters en Anouk Vermue) van PSV Vollenhove wist beslag te leggen op de 4e plek, net buiten de prijzen, maar wel goed genoeg voor een ticket naar de Hippiade in Ermelo eind augustus!

Het ponyteam (Rens Odink, Annemarijn Kroek, Marlin van Dalen, Dennis Bijma, Ilse de Vries, Yanique de Vries, Noah Naberman en Nicky Hulleman) wist eveneens beslag te leggen op de 4e plek. En ook deze plek viel net buiten de prijzen maar er is wel een startplek bemachtigd voor de Hippiade op 24 augustus.

Ermelo zal rood kleuren!

[Not a valid template]

Redactie