Uitslagen PSV Vollenhove

In Tolbert reed Ilse de Vries vorige week met haar pony Bobby een springwedstrijd. In de klasse B-AB mocht de combinatie een mooie 1e prijs mee naar Ens nemen.

Marlin van Dalen reed met haar pony Hippy Chick op de Nederlandse Kampioenschappen (de Hippiade) in Ermelo mee in de klasse L-DE. Helaas viel er een balk in de eerste van de dubbelsprong. Marlin gaat met een ervaring rijker naar huis!

Het team wat mee reed om het kampioenschap voor het verenigingskampioenschap reed ’s middags naar een mooie 8e plaats in een groot deelnemersveld. Marlin van Dalen, Annemarijn Kroek, Noah Naberman en Ninah Heetebrij reden allemaal een dressuurproef. Rens Odink, Dennis Bijma, Ilse de Vries en Yanique de Vries reden alle vier een springparcours.

Tara van der Linde kwam woensdag aan de start in Balkbrug. In de klasse M2-DE reed ze met haar pony Tessa 2 winstpunten en een 2e prijs bij elkaar.

Daniëlle Brinkman reed met haar paard Grandesse in Staphorst mee. In de klasse Z/ZZ wist ze een knappe 4e prijs in de wacht te slepen.

[Not a valid template]

Redactie