Uitslagen PSV Vollenhove

Team PSV Vollenhove kwam gisteren aan de start op de Hippiade. Na 4 goede dressuurproeven van Whendy Weijs met Harley, Dian van Diepen met Halina, Malon Weijs met Wanel en Gianne van der Linde met Denver en 4 springparcoursen van Danielle Brinkman met Grandesse, Dian van Diepen met Haline, Anouk Vermue met G-Star en Judith Winters met Warandasj werd dit team uiteindelijke 11e in de einduitslag (van de 24 deelnemende verenigingen).

Dian van Diepen kwam individueel aan de start op de Hippiade met haar paard Halina in de klasse M. Helaas viel er een balk tijdens het basisparcours. Met dit resultaat eindigde ze op een 36e plaats in een deelnemersveld van 55 starts.

Nicky Hulleman kwam aan de start in Frederiksoord met haar pony Lady Diamond. In de klasse B-CDE wist ze beslag te leggen op de 1e plaats met 189,5 punten. Ook de tweede proef ging goed en was goed voor een 2e prijs met 191,5 punten.

In Emmeloord werd een oefencross verreden. Simon en Bianca Boekema reden allebei mee. Simon reed met Painted Black naar een 1e prijs bij de pony’s. Bianca reed naar een 1e plek bij de paarden met haar paard Floris.

[Not a valid template]

Redactie