Uitslagen PSV Vollenhove

Zo na alle kampioenschappen van de afgelopen periode, is het nu voor veel combinaties de tijd om een klasse hoger te gaan starten. Afgelopen weekend vonden er zo meerdere debuten op een hoger niveau plaats.

In Ommen kwam Noah Naberman aan de start met haar pony Joep. Deze combinatie reed haar debuut in de klasse L1 – DE. En niet onverdienstelijk. Met 189 punten mocht er naast de winstpunt ook een 4e prijs mee naar huis genomen worden. Noah kwam met haar pony ook aan de start in de klasse B – DE springen. Met maar liefst 80 punten voor de stijl mocht ze de 1e prijs in ontvangst nemen.

Annemarijn Kroek reed ook haar debuut in de klasse L2- DE. En ook Annemarijn reed zich in de prijzen. Met 200 en 201,5 punten mocht ze twee keer een 2e prijs mee naar huis nemen. Annemarijn rijdt op Vlinder DJ.

Esther Mondia kwam in Hasselt aan de start. In de klasse M2 (paarden) reed ze met haar Eveliene naar maar liefst 202 en 194,5 punten. Hiermee werd ze respectievelijk 1e en 2e.

Tara van der Linde kwam ook aan de start in Hasselt. In de klasse M2 – DE mocht Tara twee keer de 1e prijs in ontvangst nemen. Tevens mochten er 2 winstpunten bijgeschreven worden. Tara zadelde haar pony Tessa.

Anouk Vermue reed in Sonnega een goede wedstrijd. Met G-Star reed ze in de klasse B 73 stijlpunten bij elkaar. Dit was goed voor een 5e prijs in de groot deelnemersveld. Ook in de dressuur mag een winstpunt bijgeschreven worden, helaas viel Anouk hier net buiten de prijzen.

Judith Winters reed ook in Sonnega met haar paard Warandasj. In de klasse B springen mocht ze zowel het eerste als het tweede parcours zich als 4e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Daniëlle Brinkman zadelde haar paard Grandesse voor de klasse Z springen in Sonnega. Zowel in het eerste als in het tweede parcours reed Daniëlle zich in de prijzen. Het eerste parcours mocht de 1e prijs in ontvangst genomen worden, het tweede parcours mocht de 2e prijs in ontvangst genomen worden.

Ezra Hansman reed haar pony Kantje’s Indian in Sonnega tijdens de springwedstrijd afgelopen zondag. In de klasse BB – DE werd de combinatie 2e met 72,5 stijlpunten en een foutloze ronde. Ook de klasse B –DE was foutloos. Hier werd een 4e prijs in de wacht gesleept met 75 punten voor de stijl.

[Not a valid template]

Redactie