Uitslagen PSV Vollenhove

Op vrijdagavond reed Judith Winters met haar paard Warandasj een springwedstrijd tijdends de Zilveren Ui in Kampen. In de klasse B waren beide parcoursen goed voor een 2e prijs. Laura Zieleman reed haar paard Gaga ook in Kampen. Ook Laura komt uit in de klasse B. Laura mocht een 4e prijs in ontvangst nemen.

Chayenne Bovendeur reed met haar pony Newgrange Buster ook mee tijdens de Zilveren Ui in Kampen. In de klasse B – DE mocht de combinatie een 2e prijs mee naar huis nemen.

Ook Rens Odink kwam in Kampen aan de start, hij zadelde dit keer Goldy. In de klasse BB-ABC maakte Rens een mooi debuut door een 2e prijs in de wacht te slepen.

Marlin van Dalen reed ook mee in Kampen. Met haar pony Hippy Chick wist ze beslag te leggen op de 1e prijs in de klasse L-DE door zowel het basisparcours als de barrage foutloos af te leggen.

Daphne van der Linde zadelde haar Kristal-Zelma voor een dressuurwedstrijd in Emmeloord. In de klasse L1 was de combinatie goed op dreef. De eerste proef was goed voor 183,5 punten en een 3e prijs. Tijdens de tweede proef werd er een schepje bovenop gedaan, deze proef werd met 197,5 punten gewonnen!

Simon Boekema reed in Barchem mee aan een eventingwedstrijd. Na een goede dressuurproef, een foutloos springparcours en een foutloze cross (met twee achten voor de rijstijl) mocht Simon met zijn pony Painted Black een 2e prijs in ontvangst nemen.

[Not a valid template]

Redactie