Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werden er in eigen huis dressuurwedstrijden verreden. In de Zwaan & Patnersbaan werden de proeven verreden, terwijl de Steenbergen Schrootverwerking baan. De verschillende rubrieken zaten mooi vol, een dag vol mooie sport aan de Zuurbeek.

Dewie Bredewout startte met haar paard Liberty of Fira in de klasse BB, met 195,5 punten mocht ze een 1e prijs mee naar huis nemen.

In de klasse B was Simone van der Linde goed op dreef met haar paard Golden Martino. Met 191 en 190 punten mocht ze een 2e en een 3e prijs in ontvangst nemen.

Ook Daphne van der Linde reed haar paard Kristel – Zelma twee keer in de prijzen. In de gecombineerde klasse L1 – L2 wist ze tijdens de eerste proef beslag te leggen op de 1e plek (205 punten). De tweede proef was goed voor een 3e plek met 195,5 punten,

Whendy Weijs reed zich in de prijzen met haar paard Colin. In de gecombineerde klasse M1 – M2 werd de combinatie 3e met 195,5 punten.

Winstpunten waren er verder voor Pascalle Dam, Whendy Weijs (met Harley), Maaike van der Linde, Titia Bos en Mirthe Bron.

 

Redactie