Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week zaterdag reden Ilona Altena en Marjolein Bos mee aan een springwedstrijd in Kampen. Ilona werd daar in de klasse B-ABC in beide parcoursen 1e met haar pony Marrit. Marjolein Bos kwam aan de start met haar pony Chef Alki in de klasse B-DE. Zij mocht zich als 3e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Ook dit weekend werd er op verschillende plekken gestreden om winstpunten en prijzen. In Sonnega was Ilona Altena opnieuw goed op dreef en mocht dit keer, in de dezelfde klasse als vorige week, een vierde prijs in ontvangst nemen.

Rens Odink kwam met zijn Miss Lynn ASG ook in Sonnega aan de start in de klasse L-ABC. In de grote groep deelnemers mocht Rens een 3e prijs in ontvangst nemen.

Julia Vermue reed ook in Sonnega. In de klasse M-C reed ze een foutloze rit en mocht ze een 1e prijs in ontvangst nemen tijdens het eerste parcours. Bij het tweede parcours viel ze net buiten de prijzen, maar over beide parcoursen mocht ze wel een mooie extra prijs, een deken, in ontvangst nemen.

Tara van der Linde reed voor het eerst een dressuurwedstrijd met Daisy. Op Urk kwam de combinatie uit in de klasse B-AB. Met 195 en 195,5 punten mocht ze twee maal een 1e prijs in ontvangst nemen. Een mooi debuut met deze mooie pony!

Judith Winters was ook dit weekend goed op dreef tijdens de springwedstrijd in Veeningen. In de klasse B zadelde ze haar paard Warandasj. Een foutloze rit en maar liefst 80 punten voor stijl waren goed voor een 1e prijs!

[Not a valid template]

Redactie