Uitslagen PSV Vollenhove

Een vol weekend met op verschillende plaatsen wedstrijden, dat was afgelopen weekend. Onder meer in eigen huis, waar een dressuurwedstrijd voor pony’s werd verreden.

Sharon Bruintjes werd daar met haar pony Hoeve Erica Roelof in de klasse L1/L2 – DE dressuur mooi 2e met 189 punten. De andere proef was goed voor 191 punten, hier viel de combinatie net buiten de prijzen.

In dezelfde klasse reed Annemarijn Kroek naar een 2e prijs met 193 punten. Annemarijn zadelde haar pony Vlinder DJ. In de eerste proef werden 182,5 punten bij elkaar gereden, helaas vies ze hier met buiten de prijzen.

Genine van Dalen is goed op dreef in de klasse B-DE. Met haar pony Eikenhorst’s Liza reed ze 195 en 188,5 punten bij elkaar. Deze punten waren goed voor twee maal een 1e prijs.

In dezelfde klasse reed Myrthe Heetebrij met haar pony Remi. Zij werd in beide proeven 2e met 187 en 185,5 punten.

Nicky Hulleman heeft Lady Diamond fijn aan het lopen in de klasse L1. Deze klasse werd gecombineerd met de klasse L2. Nicky reed in de eerste proef naar een puntentotaal van maar liefst 200,5, met daarbij zelfs een 10 op het protocol! Deze punten waren goed voor een 1e prijs. In de tweede proef werden 185,5 punten bij elkaar gereden, hiermee viel ze net buiten de prijzen.

Tara van der Linde reed met Daisy in de klasse B-ABC. Met maar liefst 206 en 200 punten wist Tara beide proeven in deze klasse te winnen!

De tweede prijs in de eerste proef in de klasse B-ABC ging naar Ilse de Vries met haar pony Secret Surpise met 190 punten.

Ook de derde prijs in deze proef ging naar een lid van PSV Vollenhove. Jolijn Koch mocht deze in ontvangst nemen met 186 punten. Jolijn reed met Windhoek’s Antoinette ook in de andere proef een mooie winstpunt bij elkaar, maar viel toen net buiten de prijzen.

In de tweede proef bleef de 2e prijs ook in eigen huis. Martine Bijma reed met Sydney 192,5 punten bij elkaar en mocht deze in ontvangst nemen.

Maud van Benthem reed met Sunrise haar debuut in de klasse BB-ABC. Met 189 en 186 reed ze mooi twee winstpunten bij elkaar. Winstpunten waren er ook voor Ezra Hansman en Berniek Oldenijens.

Daphne van der Linde kwam aan de start met Kristal – Zelma in de klasse L1 in IJsselmuiden. Met 198,5 en 197 punten was de combinatie goed op dreef. Dit resultaat was goed voor een 3e prijs.

Marlin van Dalen heeft Hippy Chick goed aan het springen. In het finaleparcours in de klasse M – CDE in Kampen wist ze een foutloos basisparcours af te leggen. Na de (verhoogde) barrage mocht ze een mooie 4e prijs in ontvangst nemen.

Zussen Famke en Dian van Diepen reden naar Heeten voor een springwedstrijd. En beiden kwamen ze met prijzen terug. In de klasse L reed Famke met Eliantha naar een 5e plek. Dian van Diepen komt met Halina VD uit in de klasse Z. Daar mocht ze zich als 1e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

[Not a valid template]

Redactie