Uitslagen PSV Vollenhove

Zaterdag stonden de kringkampioenschappen springen op het programma. Zowel bij de paarden als bij de pony’s werd er gestreden om de titels, maar ook zeker om de startplekken voor de Regiokampioenschappen. En er gingen maar liefst 5 titels mee naar leden van PSV Vollenhove.

In de klasse Z springen was er een Vollenhoofs podium. Dian van Diepen wist zowel het basisparcours als de barrage als enige in de klasse foutloos af te leggen en wist hiermee deze klasse te winnen en mag zich dus Kringkampioen Klasse Z springen 2020 noemen! Dian zadelde haar paard Halina VD. Op de tweede plek eindigde Daniëlle Brinkman met haar paard Grandesse.

In de klasse B springen bij de paarden was er een 5e prijs voor Judith Winters met haar paard Warandasj. Van de twee juryleden kreeg ze 154,5 stijlpunten. Ook Marijke Lok kwam in deze klasse aan de start met Dolce Vita. Zij behaalde een 9e prijs (148,5 stijlpunten).

Naast bovengenoemde amazones mag ook Laura Zieleman naar de Regiokampioenschappen in Ambt Delden in februari.

De middag bij de pony’s begon voor PSV Vollenhove goed. In de klasse B – ABC waren er dagprijzen voor Ilse de Vries met Bobby (1e met 160,5 stijlpunten) en Ilona Altena met Marrit (3e met 152 stijlpunten). Met deze prestatie werd Ilse de Vries Kringkampioen klasse B – AB en Ilona Altena werd kringkampioen klasse B – C.

Genine van Dalen heeft haar Eikenhorst Liza fijn aan het springen en dat liet ze ook in Genemuiden zien. Met 155,5 stijlpunten wist ze beslag te leggen op de 3e prijs in de klasse B – DE.

In de klasse L-ABC werd er op het scherpst van de snede gestreden om de titels. Rens Odink won in deze klasse het dag klassement door met zijn pony Miss Lynn ASG zowel het basisparcours als de barrage foutloos af te leggen. Met deze prestatie won het tevens de titel Kringkampioen klasse L – AB!

Ook in de klasse L – DE werd de titel gewonnen door een lid van PSV Vollenhove. Noah Naberman reed met haar pony Joep als enige in deze klasse zowel een foutloos basisparcours als een foutloze barrage. Ook zij mocht aan het eind van de middag het kampioenslint en de bijbehorende deken ophalen tijdens de prijsuitreiking.

Naast Ilse, Ilona, Genine, Rens en Noah hebben ook Yanique de Vries (klasse B- AB), Mirthe te Paske (klasse B –AB), Dennis Bijma (klasse B-C), Simon Boekema (klasse L-C), Marlin van Dalen (klasse M –DE), Annemarijn Kroek (klasse B-DE) en Marjolein Bos (klasse B-DE) zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen in Ambt Delden in februari.

[Not a valid template]

Redactie