Uitslagen PSV Vollenhove

Ook tijdens de kringkampioenschappen dressuur liet PSV Vollenhove zich zien. Vrijdagavond werd de klasse Z1 – DE verreden in Genemuiden. Tara van der Linde startte haar pony Tessa in deze klasse en wist de titel kringkampioen in de wacht te slepen!

Een dag later waren de andere klassen aan de beurt voor de pony;s in Kampen. Tara van der Linde zadelde daar haar andere pony Daisy in de klasse L1 – AB. Met een percentage van 62,833% wist ze voor haarzelf de tweede titel in de wacht te slepen! Een mooie prestatie!

Marlin van Dalen had haar pony Hippy Chick heel fijn aan het lopen in de klasse B- DE. Met een hoge score van 73,167% wist Marlin de derde titel voor PSV Vollenhove in de wacht te slepen! In deze klasse was er ook een derde prijs die mee ging naar Vollenhove. Genine van Dalen reed met Eikenhorst’s Lisa naar een percentage van 63,917%.

In de klasse L1 – DE was er een mooie tweede prijs voor Noah Naberman met haar pony Joep. Noah reed 65,917% bij elkaar.

Bovengenoemde amazones hebben zich met deze prestaties ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen in februari. Ook Annemarijn Kroek en Nicky Hulleman hebben zich voor de regiokampioenschappen geplaatst.

Bij de paarden was er tijdens de kringkampioenschappen een 7e prijs voor Marijke Lok met Dolce Vita. Marijke kreeg voor haar proef 65,583%.

Ook werd er nog gesprongen tijdens andere wedstrijden in de regio. In Wezep kwam Dennis Bijma met Domingo aan de start in de klasse B-ABC. Met maar liefst 80 stijlpunten mocht hij een derde prijs in ontvangst nemen.

Ook Judith Winters kwam aan de start, zij reed in Sonnega met haar paard Warandasj in de klasse B. Beide parcoursen wist ze foutloos af te leggen. Over beide parcoursen kreeg ze 75,5 stijlpunten en mocht ze beide keren een derde prijs in ontvangst nemen.

[Not a valid template]

Redactie