Uitslagen PSV Vollenhove

Rens Odink maakte afgelopen donderdag zijn debuut met zijn nieuwe pony Eikenhorst Liza. In Tolbert kwam hij aan de start in de klasse BB-DE springen. Rens mocht zich tijdens de prijsuitreiking als eerste opstellen en nam daarmee de 1e prijs in ontvangst. Hij reed een foutloze ronde en kreeg 75 stijlpunten.

Chayenne Bovendeur kwam dit weekend aan de start in Nieuwleusen en op Urk. Beide keren met haar pony Newgrange Buster. In Nieuwleusen reed de combinatie in de klasse L2 – DE naar twee keer een 1e prijs met 180,5 en 198 punten. Op Urk reed Chayenne in dezelfde klasse opnieuw naar zeer goede punten, namelijk 195 en 204. Op Urk werd een meetmoment verreden, daar werden geen prijzen uitgedeeld.

Judith Winters reed in Wezep met haar paard Warandasj in Wezep. Na de verplichte wedstrijdstop vanwege het Coronavirus was dit weer de eerste wedstrijdstart voor de combinatie. In de klasse B springen werd een mooie 2e prijs in de wacht gesleept met 77,5 stijlpunten.

Mirte Spans had afgelopen zaterdag haar wedstrijddebuut met haar pony Momo. In de klasse B reed de combinatie direct een mooie winstpunt (183 punten) bij elkaar tijdens het meetmoment op Urk.

Redactie